TUINAANLEG THIENPONT
NINOVE • Tuinaanleg van Thienpont is een meerwaarde voor uzelf en de tuin. Ben je van plan een nieuwe tuin aan te leggen? Dan zit je hier goed!

Het begrip tuinaanleg en tuinonderhoud staat centraal bij Thiepont. Wij leggen zowel tuinen aan bij bedrijven als particulieren. Moderne tuinen, stadstuinen, landelijke tuinen, bedrijfstuinen... Bij Thienpont tuinaanleg hebben we meer dan 20 jaar ervaring in de groenvoorziening in Oost- en West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. We zijn in staat om u een schat aan kennis en inspiratie te bieden om de perfecte tuin te creëren. Ook voor de grondwerken van uw tuin kan u bij ons terecht.

Na het realiseren van de tuin staan we garant voor tuinonderhoud. Laat het onderhoud van u tuin over aan onze professionals. Wij bieden onze klanten een volledig gamma van onderhoudsdiensten aan, zoals bemesten, schoonmaken en andere algemene onderhoud. Op onze experst kan je vertrouwen. Wij werken 7 dagen per week om u diensten van hoge kwaliteit te brengen wanneer je ze nodig hebt. Onze stevige reputatie is gebouwd op onze inzet voor klanttevredenheid en ons doel is om u een betaalbare tuinonderhouds programma te bieden dat zal voldoen aan uw wensen. Wij gebruiken alleen milieuvriendelijke methoden en materialen.
Linkebeek 79
9400 Ninove
breng me hierheen