VAN HARN BESTRATINGSMATERIALEN
EDE • Van Harn bestratingsmaterialen in Wekerom is specialist op het gebied van sierbestrating. Dat zijn we al meer dan 25 jaar en dat is niet voor niets! Wij richten ons niet alleen op optimale kwaliteit, maar juist ook op de bijbehorende service.

In ons uitgebreide assortiment vindt u naast betontegels en klinkers ook veel gebakken sierbestrating. Deze gebakken bestrating kan nieuw zijn, verouderd maar ook antiek. Ook kunt u bij ons terecht voor tuintegels, split, grind, tuinverlichting, tuindecoratie, zwerfkeien en nog veel meer.

Bekijk onze producten online op onze website of kom langs in onze showtuin in Wekerom. Veel van deze producten hebben wij inspirerend verwerkt in onze showtuin. Hierin zijn vele soorten en kleuren tuintegels en klinkers uitgestald en hebben we prachtige tuinbeelden en tuindecoratie verwerkt. Wij geven u graag advies over onze bestratingsmaterialen en sierbestrating.

Op ons bedrijfsterrein van 14000 m2 in Wekerom (Ede) hebben wij veel van ons assortiment op voorraad. Hier precies uitzoeken wat er straks bij u in de tuin of oprit komt te liggen!
mail ons
0031.0649497447
Edeseweg 19a
6733AA Ede, Nederland
breng me hierheen